• 14.
 • June
 • Akció!!! Itt a nyár! Az Ön klímája jól működik?

  Facebook Twitter Google IWIW Startlap
  A légkondicionáló berendezés karbantartása elengedhetetlen a helyes működés érdekében....
  • A klímatöltés

  A légkondicionáló rendszer szerkezeti felépítése.  

  Mivel a korszerű autókban , már az alapfelszereléshez tartozik a klíma berendezés, ezért már rég nem számít luxusnak, ha a kinti 35˘C-ban is kellemes hűvösben vezethetünk. Viszont nem szabad megfeletkezni a légkondicionáló rendszer karbantartásáról sem, mert ennek elmulasztása a berendezés működésképtelenségéhez vezethet! A helyes működés alapfeltétele a megfelelő mennyiségű hűtőközeg megléte a rendszerben. Ennek ellenörzéséhez mindenképpen egy erre kifejlesztett gépre van szükség!

   

  A nem megfelelően, és pontosan a gyári értékre feltöltött klímaberendezés teljesítménye leromlik, egyes esetekben veszélyessé válhat! Semmiképp se engedjük autónk klímáját egy jelöletlen palackból, klímatöltő gép nélkül tölteni!

   

  Műhelyünkben most nyitási akció keretén belül a klímafeltöltés vákuumolással, az autógyártó által előírt értékre, új PAG olaj betöltésével csak 9.000 Ft!

   

   

   

  A klímatisztítás

   

  A klíma tisztítás elsősorban a klímás autók szellőző rendszerének fertőtlenítését és gombamentesítését jelenti. A szellőző rendszer belsejében, a légkondi kikapcsolása után megmaradt nedvesség gombásodáshoz vezethet, ami egészségre ártalmas lehet! Épp ezért a rendszert évente erősen ajánlott fertőtleníteni. Továbbá minden tisztítás és fertőtlenítés alkalmával szükséges a kabinfiltert (pollenszűrőt) kicserélni, illetve ellenőrizni a kondenzvíz kifolyató csövek dugulásmentességét!

  A klímatisztítás, fertőtlenítés és kondenzvíz elvezető ellenőrzés most a GépjárMűhelynél akciósan 5.500 Ft! Ehhez természetesen hozzáadódik a kabinfilter ára, ami autótípusonként változhat. 

    

  Facebook Twitter Google IWIW Startlap
 • Hozzászólások
 • < Vissza